ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Τούρκος κρατούμενος το έσκασε - Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Τούρκος κρατούμενος το έσκασε - Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσοχή με καταζητούμενο άνδρα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον EDIN AYKUT VAN BURUGGEN, 26 χρόνων από την Τουρκία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, αδίκημα που διαπράχθηκε χθες 30 Δεκεμβρίου, 2020 γύρω στις 7.20μ.μ. 

Ο BURUGGEN, ο οποίος βρισκόταν στο ΧΩΚΑΜ Μενόγειας, περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ περίπου και φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και τζιν παντελόνι. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου στο τηλ. 24-804379 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE