ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ασταμάτητος κύριος Ριέρα – Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Ο ασταμάτητος κύριος Ριέρα – Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Η ΑΕΛ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τη φετινή χρονιά και στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, βλέποντας, όμως, παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσει στην κατάκτηση της κορυφής.

Από το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο ποδοσφαιριστή, αφού λειτουργούν όλοι σαν ένα και οι νίκες που έρχονται, έχουν την υπογραφή ολόκληρης της ομάδας.

Παρόλα αυτά, αν έπρεπε έως τώρα να βρεις κάποιον που κάνει τη διαφορά, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Σίτο Ριέρα.

Ο Ισπανός ήρθε στο νησί μας το 2018 για λογαριασμό της ΕΝΠ, έμεινε εκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με την ομάδα της Λεμεσού να αποκτά τα δικαιώματα του και να τον κάνει δικό της.

Είναι αλήθεια, πως όταν… πρωτοσυστήθηκε στο Κυπριακό φίλαθλο κοινό, ξεχώρισε με τις πολύ καλές του παρουσίες φορώντας τα βυσσινί.

Πλέον, στα 33 του, δείχνει πιο ώριμος και πιο ηγέτης από πότε, για να πάρει μια ομάδα στους ώμους του και να την οδηγήσει είτε σε νίκες είτε στην κορυφή, και φυσικά στον μεγάλο στόχο της ΑΕΛ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχει μέχρι στιγμής σκοράρει 6 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας κάποια κρίσιμα τέρματα, όπως το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ωστόσο, δεν είναι μόνο τα τέρματα του.

Φαίνεται η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Από τα πόδια του ξεκινάει και τελειώνει το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Τρέχει, μαρκάρει, πασάρει, σκοράρει! Τα κάνει όλα και… συμφέρει ο Ισπανός.

Σίγουρα, η συνέχεια για την ΑΕΛ στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη, και θα χρειαστούν τη βοήθεια και την εξαιρετική παρουσία που είχε ο Ριέρα έως τώρα, θέλοντας να τον δουν να συνεχίζει… φορτσάτος.

Εξάλλου, το θέλει και ο ίδιος. Το δείχνει με το πάθος του αλλά και την ηγετική του μορφή στο γήπεδο.

Θ.Δ. 

The post Ο ασταμάτητος κύριος Ριέρα – Τα κάνει όλα και συμφέρει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top