ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έτσι σημειώθηκε το δυστύχημα με θύμα τον 35χρονο Χρίστο- Το κράνος δεν του έσωσε δυστυχώς τη ζωή

ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έτσι σημειώθηκε το δυστύχημα με θύμα τον 35χρονο Χρίστο- Το κράνος δεν του έσωσε δυστυχώς τη ζωή

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα άνδρα ηλικίας 35 ετών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/12 στην Λεωφόρο Μακαρίου, στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στη νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αραδίππου έχασε τη ζωή του ο Χριστάκης Χριστοδούλου 35 ετών, κάτοικος Αραδίππου.
 
Συγκεκριμένα γύρω στη 13.15 σήμερα το μεσημέρι ενώ ο 35χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονη.    

Από τη σύγκρουση, ο 35χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη επιχείρησε να στρίψει δεξιά σε πάροδο σύμφωνα με την πορεία της, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής που επιχείρησε να την προσπεράσει, να κτυπηθεί από το όχημα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου τα οποία απέκλεισαν τον δρόμο και άρχισαν έρευνες.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 35χρονου, που κατάγεται από τον Ψευδά και κατοικούσε στην Αραδίππου, θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής που θα διενεργηθεί επί της σορού του σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος το οποίο φαίνεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να φορούσε ο 35χρονος.
 
Τα αίτια του νέου θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE