Ευχές για ένα καλύτερο 2021 - Ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία για την νέα χρονιά

Ευχές για ένα καλύτερο 2021 - Ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία για την νέα χρονιά

Λέμε πως η υγεία είναι το παν. Κι όχι άδικα.

Ευχόμαστε, λοιπόν, στους αναγνώστες μας και σε όλο τον κόσμο να έχουν μια καλή χρονιά το 2021 με υγεία. Σωματική, αλλά και ψυχική.

Κι ας μας βρει το νέο έτος με πιο πολλές αντιστάσεις στη διαφθορά, με μικρότερη ανοχή στα σκάνδαλα και μεγαλύτερο σθένος για πάταξη των αρνητικών φαινομένων στην κοινωνία μας.

Γιατί, βλέπετε, έτσι θα έχουμε και υγεία.

Η συντακτική ομάδα και το διοικητικό προσωπικό της World News Media, λοιπόν, σας εύχονται καλό νέο έτος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE