Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Πολύ άσχημη είδηση από την Κωνσταντινούπολη. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γιορτάζοντας στο σπίτι του την αλλαγή του χρόνου χρησιμοποίησε κάποια βεγγαλικά, ωστόσο ένα από αυτά έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα μάτια και στο χέρι.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, που ως το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η ζωή του δεν απειλείται, αλλά υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του τουλάχιστον από το ένα μάτι.

«Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει τις αισθήσεις του. Ήδη του έγινε μια επέμβαση στα μάτια και η κατάστασή του παρακολουθείται», ανέφερε δημοσιογράφος του καναλιού της Γαλατάσαραϊ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE