Την ελπίδα το 2021 να είναι χρονιά ελευθερίας και επανένωσης της Κύπρου, εξέφρασε ο ΥΠΑΜ

Την ελπίδα το 2021 να είναι χρονιά ελευθερίας και επανένωσης της Κύπρου, εξέφρασε ο ΥΠΑΜ

Την ελπίδα το 2021 να είναι μια χρονιά που θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ελευθερία και την επανένωση της πατρίδας μας, εξέφρασε ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης μιλώντας σε οπλίτες και στελέχη της Εθνικής Φρουράς κατά τη σημερινή επίσκεψη του σε φυλάκια της περιοχής Αστρομερίτη.

Ο κ. Πετρίδης μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης ευχήθηκαν καλή χρονιά στους στρατιώτες φυλακίων της περιοχής Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία βρέθηκε κοντά στους εθνοφρουρούς που παρέμειναν στο καθήκον τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο Υπουργός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε ακριτικές περιοχές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE