Την ελπίδα το 2021 να είναι χρονιά ελευθερίας και επανένωσης της Κύπρου, εξέφρασε ο ΥΠΑΜ

Την ελπίδα το 2021 να είναι χρονιά ελευθερίας και επανένωσης της Κύπρου, εξέφρασε ο ΥΠΑΜ

Την ελπίδα το 2021 να είναι μια χρονιά που θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ελευθερία και την επανένωση της πατρίδας μας, εξέφρασε ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης μιλώντας σε οπλίτες και στελέχη της Εθνικής Φρουράς κατά τη σημερινή επίσκεψη του σε φυλάκια της περιοχής Αστρομερίτη.

Ο κ. Πετρίδης μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης ευχήθηκαν καλή χρονιά στους στρατιώτες φυλακίων της περιοχής Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία βρέθηκε κοντά στους εθνοφρουρούς που παρέμειναν στο καθήκον τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο Υπουργός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε ακριτικές περιοχές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE