Με μπάνιο στα Δημοτικά Μπάνια καλωσόρισαν το νέο έτος οι χειμερινοί κολυμβητές της Πάφου

Με μπάνιο στα Δημοτικά Μπάνια καλωσόρισαν το νέο έτος οι χειμερινοί κολυμβητές της Πάφου

Mε ένα διαφορετικό τρόπο γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά οι χειμερινοί κολυμβητές της Πάφου στα Δημοτικά Μπάνια.

Ομάδα χειμερινών κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούδκια Κέλπετρη κρατώντας τις αποστάσεις τραγούδησαν τα κάλαντα τις Πρωτοχρονιάς και απόλαυσαν το πρώτο μπάνιο τους με την έναρξη της νέας χρονιάς. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη  Ματθαίος Ιεροκηπιώτης ευχήθηκε όπως ο νέος χρόνος διώξει μακριά τον κορωνοϊό και φέρει την υγεία σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση έγινε συνέχισε, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας , κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας προστατευτικές μάσκες. 

Εξάλλου σε δηλώσεις της η χειμερινή κολυμβήτρια Εύη Κυριάκου ανέφερε πως η θάλασσα για τους χειμερινούς κολυμβητές είναι η ζωή  τους και ευχήθηκε τέλος ο νέος χρόνος το 2021, να διώξει τα “κακά “μακριά κατά την έκφραση της.

Ακολούθως πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη  έκοψε τη βασιλόπιτα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE