Βγήκαν για να ξεσκάσουν την Πρωτοχρονιά οι Κύπριοι - Πανέμορφες εικόνες από τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βγήκαν για να ξεσκάσουν την Πρωτοχρονιά οι Κύπριοι - Πανέμορφες εικόνες από τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου βγήκε από την πρώτη μέρα του χρόνου για να πάρει καθαρό αέρα και να ξεσκάσει, κάτι που καθίσταται ως αναγκαίο μετά τα πρόσθετα μέτρα που επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι πολίτες έχουν κουραστεί και κυρίως ταλαιπωρηθεί από όλο αυτό που συμβαίνει, αφού δεν έχουν καν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έτσι, μια βόλτα στις πανέμορφες περιοχές την Λάρνακας, τους έδωσε την ευκαιρία να ξεσκάσουν και να χαρούν τη θάλασσα. Ο καιρός άλλωστε ήταν ιδανικός για εξορμήσεις.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών απόλαυσαν τις ομορφιές της Αλικής στη Λάρνακα, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τηρώντας τα μέτρα, για να δουν τα φλαμίνγκο.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE