ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Τσέποβιτς από το παρελθόν με τον αρχηγό των οργανωμένων της Παρτιζάν!

ΒΙΝΤΕΟ: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Τσέποβιτς από το παρελθόν με τον αρχηγό των οργανωμένων της Παρτιζάν!

Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα Πρωτοχρονιά, ότι ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ταϊλάνδης για λογαριασμό της Ομόνοιας, το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Μάρκο Τσέποβιτς.

Ο 29χρονος Σέρβος επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των “πράσινων”, οι οποίοι βλέπουν στον πρόσωπο του, τον άνθρωπο που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, ειδικά απέναντι σε “κλειστές” άμυνες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας και μάλιστα, την τριετία 2010-2013, από τα 19 μέχρι τα 22 του χρόνια, πρόλαβε να καθιερωθεί στην Παρτιζάν, να σκοράρει αρκετά γκολ, να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, ακόμη και να… τσακωθεί με οπαδούς της τότε ομάδας του, οι οποίοι του άρπαξαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Το συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα, τον ακολουθεί μέχρι σήμερα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο…

Στις 6 Αυγούστου του 2013, μετά το ματς της Παρτιζάν με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς, οι παίκτες της Σερβικής ομάδας κατευθύνθηκαν στο νότιο πέταλο για να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, ο οποίος όμως λόγω και του αποκλεισμού, δεν τους υποδέχθηκε με… θέρμη.

Ο αρχηγός των «Αλκατράζ» όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, εισβάλλει στο γήπεδο και αφαιρεί το περιβραχιόνιο από το χέρι του σαστισμένου Τσέποβιτς (που προς τιμήν του δεν αντέδρασε) και το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις στη Σερβία…

Λίγο καιρό αργότερα ο Τσέποβιτς θα φύγει από την Παρτιζάν, θα πάει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα μπορέσει να καθιερωθεί και μετά από χρόνια, όταν άρχισε να ξαναπαίρνει τα πάνω του, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ότι:

«Ήμουν εντελώς τρελός, όταν ήμουν νέος. Δεν είναι εύκολο. Ήμουν στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν 18 ετών και στα 20 είχα γίνει και αρχηγός. Νόμιζα ότι ήμουν ο Θεός! Θυμάμαι το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, που κερδίσαμε 2-0 και νόμιζα ότι η πόλη μού ανήκει»!

Όσον αφορά το περισταστικό με τον χούλιγκαν της Παρτιζάν, είχε δηλώσει παλαιότερα πως:

«Δεν θεωρώ ότι η Παρτιζάν είναι οι μερικές δεκάδες οπαδοί με τους οποίους είχα πρόβλημα. Όχι! Η Παρτιζάν Η Παρτιζάν είναι για μένα περισσότερα από αυτό. Είναι κάτι παραπάνω από ένα σύλλογος».

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

The post ΒΙΝΤΕΟ: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Τσέποβιτς από το παρελθόν με τον αρχηγό των οργανωμένων της Παρτιζάν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top