ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 31χρονο που έψαχναν από τον περασμένο Μάιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 31χρονο που έψαχναν από τον περασμένο Μάιο

Συνελήφθη χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, την 21η Μαΐου 2020.

Ο 31χρονος, που καταζητείτο από την Αστυνομία από τον περασμένο Μάιο (σχετική Αστυνομική Ανακοίνωση για καταζητούμενο πρόσωπο εκδόθηκε στις 25/5/2020 και 3/6/2020), εντοπίστηκε χθες σε δρόμο της Λεμεσού, από περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού και συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE