Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.


Η Αφροδίτη ήταν μια από τις έντονες προσωπικότητες του ριάλιτι και πολλοί, μάλιστα, τη θεωρούσαν στην αρχή ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και ενδεχομένως να πάρει τα 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δε συνέβη, αν και πρόσφερε πολλές… ιδιαίτερες στιγμές, με ένα άλλο βίντεο να τη δείχνει να παίζει με το στήθος της.
Ο Θέμης ήταν απολύτως ειλικρινής για όσα έγιναν στο σπίτι, επισημαίνοντας πως η Αφροδίτη - η οποία πόζαρε γυμνή στο Instagram - ήταν η μόνη κοπέλα μέσα στο σπίτι που έπαιζε με τον εαυτό της. Μάλιστα όταν άκουσε την ερώτηση είπε πως θα αποκαλύψει και θα ρωτήσει την Αφροδίτη αν θέλει να μπει αυτό το κομμάτι στο βίντεο, αλλιώς θα το κόψει, κάτι που τελικά δεν έκανε μιας και το βίντεο ανέβηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




