Συνάντησε τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντησε τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«O Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 με τον πρωταθλητή μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό Βλαδίμηρο Τζιωρτζή και τον συγχάρηκε για τη μεγάλη διεθνή επιτυχία του στους αγώνες NASCAR Whelen Euro Series, που έγιναν στη Βαλένθια και στους οποίους κατέκτησε πανηγυρικά την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε στον πρωταθλητή μας ότι πέτυχε ένα τεράστιο επίτευγμα, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τόσο τον εαυτό του όσο και τη χώρα μας γενικότερα.

Στη συνάντηση που έγινε και στην παρουσία των Μελών ΔΣ Παναγιώτη Τρισόκκα και Ανδρόνικο Ανδρονίκου, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον πρωταθλητή μας, με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ να δηλώνει ότι ο Οργανισμός θα τον βοηθήσει και θα τον στηρίξει.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη συμπαράσταση του Οργανισμού και τον ενημέρωσε για την προετοιμασία του για τις μελλοντικές του αγωνιστικές υποχρεώσεις».

The post Συνάντησε τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE