ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη αποστολής μηνυμάτων για δήθεν πακέτο στα ταχυδρομεία

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη αποστολής μηνυμάτων για δήθεν πακέτο στα ταχυδρομεία

Συνεχίζει να παρουσιάζει έξαρση το φαινόμενο αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς κάτοχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι δήθεν έχουν πακέτο στα Κυπριακά ταχυδρομεία.

Οι αποστολείς των κακόβουλων E-mail, καλούν τους παραλήπτες όπως πιστοποιήσουν την παραλαβή του μηνύματος.

Η Αστυνομία, συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, αφού το συγκεκριμένο μήνυμα (E-mail) είναι κακόβουλο. To κοινό καλείται να μην απαντά στα μηνύματα ή να ενεργοποιήσει τον ηλεκτρονικό σύνδεσμό (Επιβεβαίωση αποστολής πακέτου), καθώς υπάρχει ο κίνδυνος χρέωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία / καταγγελία  το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στον αριθμό τηλέφωνου 22808200 ή μέσω της ιστοσελίδας CyberAlert.Cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE