Σακκάς: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, αλλά… – Πέρασαν δύσκολα Σισκόφσκι και Παρασκευά»

Σακκάς: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, αλλά… – Πέρασαν δύσκολα Σισκόφσκι και Παρασκευά»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Αμμόχωστος”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τη Δόξα, ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Προηγηθήκαμε με ένα πανέμορφο γκολ, αλλά μας κτύπησε στα στημένα η Νέα Σαλαμίνα, εκεί που όντως είχαμε πρόβλημα και μας στοίχισε. Στην επανάληψη μπήκαμε καλά, σκοράραμε, κάναμε πολλές επιθέσεις, όμως χάσαμε από λεπτομέρειες.

Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ από φάσεις που μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Ένα άσκοπο φάουλ, ένα άσκοπο κόρνερ, μια σέντρα και στο τέλος χάσαμε. Η νίκη αξίζει στη Νέα Σαλαμίνα, όμως κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Με στενοχωρεί που δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, δεν το αξίζαν τα παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, έχουμε άμεσα παιχνίδι και να προετοιμαστούμε γι΄ αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τα γκολ που δέχθηκε: «Πρέπει να πούμε κάτι που μας στοιχίζει, το οποίο θέλω να το πω. Δεν θέλω να αδικήσω τα παιδιά. Ο Σισκόφσκι ήταν με κορωνοϊό, μετά ήταν και ο Παρασκευά με κορωνοϊό. Και οι δύο είναι με ελάχιστες προπονήσεις, αμέσως μετά την καραντίνα τους. Δεν λέω ότι είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε, όμως πέρασαν δύσκολα. Ο άλλος λόγος είναι η ικανότητα της Σαλαμίνας μέσα στην περιοχή με ψηλούς παίκτες και κάναμε κάποια λάθη τα οποία τα πληρώσαμε».

The post Σακκάς: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, αλλά… – Πέρασαν δύσκολα Σισκόφσκι και Παρασκευά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE