Κατρακύλα δίχως τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη η ΕΝΠ μες το ΓΣΠ!

Κατρακύλα δίχως τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη η ΕΝΠ μες το ΓΣΠ!

Μεγάλο διπλό για την ΕΝΠ η οποία στο πρώτο ματς του 2021 έκανε το «μπαμ» και επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 για την 17η αγωνιστική, στο ΓΣΠ. Δεν έχει τέλος η… κατηφόρα για τους γαλαζοκίτρινους.

Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Κάρλος Φερέρ στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία. Αξίζει να αναφερθεί πως οι βυσσινί δεν έχασαν ούτε με την Ομόνοια, (ισοπαλία 0-0) και έτσι πήραν 4 βαθμούς από τους 11 στο ΓΣΠ. Ντένινγκ με πέναλτι στο 38’ και Θεοδώρου στο 77’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. «Μοιραίος» ο Ντε Βινσέντι που έχασε πέναλτι. Με 10 ολοκλήρωσαν την τραγική τους εμφάνιση οι γαλαζοκίτρινοι λόγω αποβολής του Μερκή με δεύτερη κίτρινη στο 80’.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.