Κατρακύλα δίχως τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη η ΕΝΠ μες το ΓΣΠ!

Κατρακύλα δίχως τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη η ΕΝΠ μες το ΓΣΠ!

Μεγάλο διπλό για την ΕΝΠ η οποία στο πρώτο ματς του 2021 έκανε το «μπαμ» και επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 για την 17η αγωνιστική, στο ΓΣΠ. Δεν έχει τέλος η… κατηφόρα για τους γαλαζοκίτρινους.

Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Κάρλος Φερέρ στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία. Αξίζει να αναφερθεί πως οι βυσσινί δεν έχασαν ούτε με την Ομόνοια, (ισοπαλία 0-0) και έτσι πήραν 4 βαθμούς από τους 11 στο ΓΣΠ. Ντένινγκ με πέναλτι στο 38’ και Θεοδώρου στο 77’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. «Μοιραίος» ο Ντε Βινσέντι που έχασε πέναλτι. Με 10 ολοκλήρωσαν την τραγική τους εμφάνιση οι γαλαζοκίτρινοι λόγω αποβολής του Μερκή με δεύτερη κίτρινη στο 80’.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE