ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδαρικό με το δεξί η Ρεάλ

Ποδαρικό με το δεξί η Ρεάλ

LA LIGA-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ: 2-0

Γήπεδο: Estadio Alfredo Di Stéfano

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Ρεάλ στο 2021, καθώς κέρδισε με 2-0 τη Θέλτα κι έπιασε  κορυφή.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Νάτσο έσωσε μετά από πλασέ του Άσπας και στην κόντρα ο Ασένσιο σέντραρε από αριστερά και ο Βάσκεθ με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0.

Στο 20ο λεπτό ο Άσπας έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Μίνα αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 43’ το σουτ του Καρβαχάλ πέρασε λίγο έξω.

Η «βασίλισσα» μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Βάσκεθ έστρωσε στον Ασένσιο που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 63ο λεπτό το σουτ του Μπενζεμά πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 90’ το σουτ του Μπενζεμά από το πέναλτι, πέρασε λίγο έξω. Στο 90+3′ ο Κουρτουά πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ του Μπράις και σε πλασέ του Μπαέθα.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο, Καρβαχάλ (84’ Βινίσιους), Βαράν, Μεντί, Κρόος, (84’ Βαλβέρδε) Μόντριτς (84’ Όντεγκααρντ), Κασεμίρο, Βάσκεθ, Ασένσιο (73’ Αζάρ), Μπενζεμά (90’ Μαριάνο Ντίας)

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μουρίγιο, Μάγιο, Ολάθα, Αραούχο, Τάπια, Ντένις Σουάρεθ, Μπράις Μέντεθ, Νολίτο (64’ Μπαέθα), Άσπας (51’ Μπελτράν), Μίνα

Πηγή: www.aek365.org

The post Ποδαρικό με το δεξί η Ρεάλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top