ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Μοιράζουν εξώδικα οι Αρχές - Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Μοιράζουν εξώδικα οι Αρχές - Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

Σε 99 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων που λαμβάνονται για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, έγιναν συνολικά 5.673 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 υπεύθυνοι υποστατικών και 97 πολίτες.

 Στη Λευκωσία έγιναν 2.348 έλεγχοι με καταγγελίες σε 28 άτομα. Στη Λεμεσό η Αστυνομία προέβη σε 546 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και 34 πολίτες. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.253 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 15 πολίτες. Στην Πάφο έγιναν 795 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν οι υπεύθυνοι ενός υποστατικού και 11 άτομα. Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία προέβη σε 366 ελέγχους και κατήγγειλε δύο πολίτες. Στη Μόρφου έγιναν 317 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν επτά άτομα.
 
Επιπρόσθετα η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 8 ελέγχους χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παραβίαση των μέτρων. Καμία παραβίαση δεν διαπιστώθηκε επίσης στα αεροδρόμια.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top