ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δείξει ότι συνήλθε από την 3άρα του ΓΣΠ και για να… ΠΙΑΣΕΙ τον Απόλλωνα – Πιθανή ενδεκάδα Κετσπάγια

Να δείξει ότι συνήλθε από την 3άρα του ΓΣΠ και για να… ΠΙΑΣΕΙ τον Απόλλωνα – Πιθανή ενδεκάδα Κετσπάγια

Η Ανόρθωση πάει σήμερα στο Τσίρειο Στάδιο για νέο ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια φιλοξενείται η ώρα 20:00 από τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά το γερό «χαστούκι» που δέχθηκε η Ανόρθωση στο ΓΣΠ από την Ομόνοια στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής (3-0), η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει άλλη επιλογή, εάν θέλει να συνεχίσει να έχει επαφή με την κορυφή, από το να δείξει στον σημερινό αγώνα ότι συνήλθε από εκείνη την ήττα και να μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δούλεψε σε αρκετούς τομείς όλο αυτό το διάστημα της… μίνι προετοιμασίας, από την 22α Δεκεμβρίου όπου ήταν το ντέρμπι με την Ομόνοια, για να μπορέσει να διορθώσει, να βελτιώσει αγωνιστικά στοιχεία που έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο για να είναι σήμερα η Ανόρθωση στην 3η θέση με 30 βαθμούς, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Τιμούρ Κετσπάγια στο σημερινό ντέρμπι είναι Λόρια κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Γκαλίτσιος, Σίλτενφελντ, Αρτυματάς, Κορέια (άμυνα με Αμπαρτζουμιάν να διεκδικεί θέση), Νταουσβίλι, Μίχα και ένας εκ των Μαργκάσα ή Χούσμπαουερ (κέντρο), Κβιλιτάια, Καλτσάς και ένας εκ των Ελουντού ή Χριστοφή (επίθεση).

The post Να δείξει ότι συνήλθε από την 3άρα του ΓΣΠ και για να… ΠΙΑΣΕΙ τον Απόλλωνα – Πιθανή ενδεκάδα Κετσπάγια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top