Πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία για να καταγγείλει κανάλι που μετέδιδε γλέντι

Πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία για να καταγγείλει κανάλι που μετέδιδε γλέντι

Το ευτράπελο της χρονιάς, αν και βρισκόμαστε στην αρχή της, συνέβη την πρώτη μέρα του έτους στην Πάτρα.

Εκεί λοιπόν σύμφωνα με το best.gr, ένας τύπος τηλεφώνησε στην αστυνομία, προκειμένου να προβεί σε μία καταγγελία.

Τι αφορούσε η καταγγελία αυτή; Το γλέντι που μετέδιδε ένα τοπικό κανάλι από νυχτερινό κέντρο και στο οποίο σύμφωνα με τον τύπο αυτό παραβιάζονταν τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην χώρα μας.

Φυσικά, στο τηλέφωνο κέντρο της αστυνομίας κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί και πως όλα αυτό ήταν απλά μία παρεξήγηση.

Και αυτό γιατί πολλά τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχε προγραμματίσει να δείξουν μαγνητοσκοπημένα προγράμματα περασμένων ετών από νυχτερινά μαγαζιά, καθώς φέτος όλα είναι κλειστά λόγω της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE