Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Αρνήθηκαν ταυτοποίηση στοιχείων και εξύβρισαν αστυνομικούς

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Αρνήθηκαν ταυτοποίηση στοιχείων και εξύβρισαν αστυνομικούς

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία πριν την έναρξη διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στο Προεδρικό, από πολίτες που αντιτίθενται στα νέα μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση κατά του κορωνοϊού.

Μέλη της δύναμης προέβησαν σε έλεγχο έξω από το στάδιο ΓΣΠ (σ.σ. σημείο συγκέντρωσης των διαμαρτυρόμενων) με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη δύο ατόμων. Τα εν λόγω άτομα εξύβρισαν αστυνομικούς και αρνήθηκαν ταυτοποίηση στοιχείων.

Στη διαμαρτυρία δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε έκτροπα, με την Αστυνομία να δημιουργεί κλοιό και να μην αφήνει τους διαμαρτυρόμενους να πλησιάσουν στην είσοδο του Προεδρικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει του διατάγματος από το Υπουργείο Υγείας, απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες με στόχο ν’ αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE