ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι και 529 νέα κρούσματα – Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι και 529 νέα κρούσματα – Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2021:

–       Δύο άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 131.

–       182 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 45 σε σοβαρή κατάσταση.

–       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 12,051 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι και 529 νέα κρούσματα – Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE