ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι και 529 νέα κρούσματα – Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι και 529 νέα κρούσματα – Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2021:

–       Δύο άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 131.

–       182 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 45 σε σοβαρή κατάσταση.

–       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 12,051 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι και 529 νέα κρούσματα – Η ενημέρωση του Υπ. Υγείας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE