Στη μαρίνα Αγίας Νάπας 55 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο

Στη μαρίνα Αγίας Νάπας 55 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο

Συνολικά 55 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Αγίας Νάπας και αναμένουν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Δημοκρατίας να μεταφερθούν, αφού πρώτα υποβληθούν τεστ κορωνοϊού, σε Κέντρο Φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα μεσάνυχτα εντοπίστηκε πλοιάριο με μετανάστες να πλέει στη θάλασσα περιοχή, ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το πλοιάριο με τους μετανάστες στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Από έρευνες που διεξήχθησαν διαπιστώθηκε ότι στο πλοιάριο επέβαιναν 55 άτομα, πιθανών από τη Συρία, εκ των οποίων οι 36 είναι άνδρες, οι 5 γυναίκες και 14 ανήλικα παιδιά ηλικίας από δύο μηνών μέχρι και 17 ετών.

Στο πλοιάριο παρέμειναν οι άνδρες, ενώ για ανθρωπιστικούς λόγους επιτράπηκε στα γυναικόπαιδα να κατέβουν και πέρασαν το βράδυ στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Αργότερα σήμερα αναμένεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας θα μεταβούν στην περιοχή ώστε οι μετανάστες να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού και να μεταφερθούν στη συνέχεια σε χώρο φιλοξενίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE