ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους βγήκε ξινή η βόλτα - Χάθηκαν και κάλεσαν Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους βγήκε ξινή η βόλτα - Χάθηκαν και κάλεσαν Αστυνομία

Σε κινητοποίηση τέθηκε χθες το απόγευμα Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, για εντοπισμό τριών προσώπων, που είχαν χαθεί σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Καλού Χωριού και Αγίας Άννας, της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.50μ.μ. χθες, 32χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια. Ό 32χρονος ανέφερε πως το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε με άλλα δύο πρόσωπα, ακινητοποιήθηκε σε δύσβατη περιοχή. Ανέφερε επίσης ότι οι τρεις είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους και δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν το ακριβές σημείο όπου βρίσκονταν.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και της ΕΜΑΚ Κοφίνου, μετέβησαν στην περιοχή όπου διεξήγαγαν έρευνες για εντοπισμό τους. Οι έρευνες καρποφόρησαν γύρω στις 5.45μ.μ.όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το όχημα και τα τρία πρόσωπα, τα οποία ήταν καλά στην υγεία τους.

Μέλη της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν το όχημα του 32χρονου και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.