ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλη ΦΑΣΗ με Μπακαλί Νταμπό!

Άλλη ΦΑΣΗ με Μπακαλί Νταμπό!

Τα γκολ της ανατροπής τα σημείωσαν οι Ντιγκινί (δις) και Φλορεντίν Ματέι, όμως τα εύσημα της επιτυχίας μπορούν να απονεμηθούν και σε άλλους παίχτες. 

Όπως για παράδειγμα στον τερματοφύλακα Δημητρίου, που είπε ένα μεγαλοπρεπές “στοπ” στον Καλτσά, αποτρέποντας το 0-3 στο 47′.

Θα ήταν ριγμένος στο καναβάτσο ο Απόλλωνας, αν “άνοιγε” κι άλλο σε βάρος του ο δείκτης του σκορ.

Φυσικά μερίδιο στο ντουμπλάρισμα νικών πάνω στην Ανόρθωση, έχει κι ο Μπακαλί Νταμπό. Τον έριξε στο 37′ ο Γιάννης Πετράκης, αποσύροντας τον Ντένιτς, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2 και στο δεύτερο ημίχρονο, άρχισε να… αποδίδει καρπούς.

Ο Σενεγαλέζος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, την αξιοποίησε ο Ντιγκινί με δυνατή στριφτή κεφαλιά, δίδοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Νταμπό και στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας στο 73′.

Έβαλε πίεση στον Βργκοτς (παρότι έκανε μια κίνηση πάνω στον Κροάτη με το χέρι, δεν ήταν επιθετικό φάουλ, όπως λένε κάποιοι), με αποτέλεσμα να χτυπήσει η μπάλα στο χέρι του Κροάτη στόπερ.

Αρχικά ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε “παίζεται”, στην πορεία όταν του… φώναξαν από το VAR, πήγε κι είδε τη φάση από την οθόνη, κρίνοντας ότι ήταν παράβαση υπέρ του Απόλλωνα.

Θεωρούμε μάλλον δεδομένο, ότι ο Κρητικός προπονητής, θα συμπεριλάβει τον Σενεγαλέζο φορ στο αρχικό σχήμα, στο μεθαυριανό ντέρμπι με την… φορμαρισμένη Ομόνοια στη Λευκωσία.

Για τους Γιαννιώτα και Ματέι, που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες, λογικά η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσουν να κάτσουν στο μεθεπόμενο ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι.

The post Άλλη ΦΑΣΗ με Μπακαλί Νταμπό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top