Survivor: Άναψε φωτιές η Ασημίνα – «Προκάλεσε εγκεφαλικά» – ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Άναψε φωτιές η Ασημίνα – «Προκάλεσε εγκεφαλικά» – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα άφιξη είχαν οι Μαχητές στο Survivor κι η είσοδος της Ασημίνας Ιγγλέζου δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Η ίδια σαν πρώτη ημέρα απολάμβανε τις ομορφιές της παραλίας, χαρίζοντας καυτές πόζες στον φακό ενώ στην συνέχεια κολύμπησε αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της. 

Ωστόσο αυτήν την χαλαρή διάθεσή της, δεν την εκτίμησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι eξέφρασαν την άποψή τους για τη νέα παίκτρια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναφέρει: «Πρέπει όμως να μπει λίγο στους ρυθμούς του Survivor. Δεν είναι διακοπές εδώ πέρα.»

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE