Απαντά σε ΔΗΚΟ και Γενικό Ελεγκτή η Κυβέρνηση - «Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων»

Απαντά σε ΔΗΚΟ και Γενικό Ελεγκτή η Κυβέρνηση - «Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων»

Απάντηση σε Γενικό Ελεγκτή και ΔΗΚΟ δίνει η Κυβέρνηση μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου. 

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «δεν μας εκπλήσσει πλέον το γεγονός ότι Ελεγκτική Υπηρεσία και ΔΗΚΟ, εκδίδουν παράλληλα ανακοινώσεις είτε για να επιτεθούν στην Κυβέρνηση (ΔΗΚΟ) είτε για να απαντήσουν σε αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας από συνεντεύξεις (Ελεγκτική Υπηρεσία).

Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων του ΔΗΚΟ. Και όλα αυτά για να καλυφθούν οι ασήκωτες ευθύνες της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, ώστε να δικαιολογήσει τη ζημιογόνα στάση της για την πρωτοφανή καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE