Απαντά σε ΔΗΚΟ και Γενικό Ελεγκτή η Κυβέρνηση - «Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων»

Απαντά σε ΔΗΚΟ και Γενικό Ελεγκτή η Κυβέρνηση - «Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων»

Απάντηση σε Γενικό Ελεγκτή και ΔΗΚΟ δίνει η Κυβέρνηση μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου. 

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «δεν μας εκπλήσσει πλέον το γεγονός ότι Ελεγκτική Υπηρεσία και ΔΗΚΟ, εκδίδουν παράλληλα ανακοινώσεις είτε για να επιτεθούν στην Κυβέρνηση (ΔΗΚΟ) είτε για να απαντήσουν σε αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας από συνεντεύξεις (Ελεγκτική Υπηρεσία).

Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων του ΔΗΚΟ. Και όλα αυτά για να καλυφθούν οι ασήκωτες ευθύνες της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, ώστε να δικαιολογήσει τη ζημιογόνα στάση της για την πρωτοφανή καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι  - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη άτυπη ψηφοφορία και σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τη διαδικασία, η Κάρολιν Ροντρίγκες Μπίρκετ από τη Γουιάνα προηγείται οριακά

BEST OF TOTHEMAONLINE