Απαντά σε ΔΗΚΟ και Γενικό Ελεγκτή η Κυβέρνηση - «Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων»

Απαντά σε ΔΗΚΟ και Γενικό Ελεγκτή η Κυβέρνηση - «Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων»

Απάντηση σε Γενικό Ελεγκτή και ΔΗΚΟ δίνει η Κυβέρνηση μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου. 

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «δεν μας εκπλήσσει πλέον το γεγονός ότι Ελεγκτική Υπηρεσία και ΔΗΚΟ, εκδίδουν παράλληλα ανακοινώσεις είτε για να επιτεθούν στην Κυβέρνηση (ΔΗΚΟ) είτε για να απαντήσουν σε αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας από συνεντεύξεις (Ελεγκτική Υπηρεσία).

Είναι προφανής ο στόχος της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων του ΔΗΚΟ. Και όλα αυτά για να καλυφθούν οι ασήκωτες ευθύνες της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, ώστε να δικαιολογήσει τη ζημιογόνα στάση της για την πρωτοφανή καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.