Συντετριμμένος ο Γιώργος Χρανιώτης: Μαύρη πρωτοχρονιά Το αντίο που μας δάκρυσε!

Συντετριμμένος ο Γιώργος Χρανιώτης: Μαύρη πρωτοχρονιά Το αντίο που μας δάκρυσε!

DATA[

Ο Γιώργος Χρανιώτης το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσε με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα πως ο πατέρας του έφυγε απο την ζωή. Τα λόγια του άκρως συγκινητικά “Ήσουν ωραίος.Και όμορφος πολύ.Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας.Πιο έτοιμος.Τώρα δεν μ έχεις πια ανάγκη.Δεν έχεις κανέναν ανάγκη.Εγώ όμως σ έχω ανάγκη.Να με βλέπεις,να μ ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου,η γιαγιά μου.Και ξέρω ότι θα το κάνεις.Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες.Ότι γουστάρεις.Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς ,που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ αυτούς.Και αυτοί με σένα.Τώρα πετάς ,εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις.Τώρα χαμογελάς ,όταν πριν το έκανες με προσπάθεια.Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!!Να μου λείπεις αγόρι μου…Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης,Ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE