Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Το VAR απομένει δικαιοσύνη! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, την επαναλαμβάνω απ’ αυτό το βήμα… 

Διερωτώμαι γιατί κάποιοι καταβάλλουν (με διάφορους τρόπους) προσπάθειες να “δαιμονοποιήσουν” την είσοδο της τεχνολογίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

“Ψαχουλεύουν” πολύ κάποιες φάσεις, λες και μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, υποπίπτοντας σε μερικές περιπτώσεις σε αντιφάσεις.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χειρίζονται άψογα, το καινούργιο σύστημα οι διαιτητές (ειδικά πότε επιβάλλεται και πότε δεν πρέπει να παρεμβαίνει), όμως όσο περνούν τα παιχνίδια εκτιμώ πως θα μειώνονται τα λάθη τους.

Θα πρέπει επίσης η Ομοσπονδία, να βρει τον τρόπο, να υπάρχει VAR σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οικονομικό πρόβλημα δεν νομίζουμε να υπάρχει, για να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Π.Χ. 

The post Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE