Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Το VAR απομένει δικαιοσύνη! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, την επαναλαμβάνω απ’ αυτό το βήμα… 

Διερωτώμαι γιατί κάποιοι καταβάλλουν (με διάφορους τρόπους) προσπάθειες να “δαιμονοποιήσουν” την είσοδο της τεχνολογίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

“Ψαχουλεύουν” πολύ κάποιες φάσεις, λες και μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, υποπίπτοντας σε μερικές περιπτώσεις σε αντιφάσεις.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χειρίζονται άψογα, το καινούργιο σύστημα οι διαιτητές (ειδικά πότε επιβάλλεται και πότε δεν πρέπει να παρεμβαίνει), όμως όσο περνούν τα παιχνίδια εκτιμώ πως θα μειώνονται τα λάθη τους.

Θα πρέπει επίσης η Ομοσπονδία, να βρει τον τρόπο, να υπάρχει VAR σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οικονομικό πρόβλημα δεν νομίζουμε να υπάρχει, για να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Π.Χ. 

The post Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE