Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Το VAR απομένει δικαιοσύνη! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, την επαναλαμβάνω απ’ αυτό το βήμα… 

Διερωτώμαι γιατί κάποιοι καταβάλλουν (με διάφορους τρόπους) προσπάθειες να “δαιμονοποιήσουν” την είσοδο της τεχνολογίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

“Ψαχουλεύουν” πολύ κάποιες φάσεις, λες και μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, υποπίπτοντας σε μερικές περιπτώσεις σε αντιφάσεις.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χειρίζονται άψογα, το καινούργιο σύστημα οι διαιτητές (ειδικά πότε επιβάλλεται και πότε δεν πρέπει να παρεμβαίνει), όμως όσο περνούν τα παιχνίδια εκτιμώ πως θα μειώνονται τα λάθη τους.

Θα πρέπει επίσης η Ομοσπονδία, να βρει τον τρόπο, να υπάρχει VAR σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οικονομικό πρόβλημα δεν νομίζουμε να υπάρχει, για να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Π.Χ. 

The post Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE