Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR…

Το VAR απομένει δικαιοσύνη! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, την επαναλαμβάνω απ’ αυτό το βήμα… 

Διερωτώμαι γιατί κάποιοι καταβάλλουν (με διάφορους τρόπους) προσπάθειες να “δαιμονοποιήσουν” την είσοδο της τεχνολογίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

“Ψαχουλεύουν” πολύ κάποιες φάσεις, λες και μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, υποπίπτοντας σε μερικές περιπτώσεις σε αντιφάσεις.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χειρίζονται άψογα, το καινούργιο σύστημα οι διαιτητές (ειδικά πότε επιβάλλεται και πότε δεν πρέπει να παρεμβαίνει), όμως όσο περνούν τα παιχνίδια εκτιμώ πως θα μειώνονται τα λάθη τους.

Θα πρέπει επίσης η Ομοσπονδία, να βρει τον τρόπο, να υπάρχει VAR σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οικονομικό πρόβλημα δεν νομίζουμε να υπάρχει, για να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Π.Χ. 

The post Γιατί το «ΨΑΧΟΥΛΕΥΟΥΝ» τόσο πολύ με το VAR… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE