Προφανώς δεν ΑΝΤΕΞΕ η κυρία Σίλντεφελντ…

Προφανώς δεν ΑΝΤΕΞΕ η κυρία Σίλντεφελντ…

Έπαιξε αρκετά στη χθεσινή… επικαιρότητα, το όνομα της συζύγου του Γκόρντον Σίλντεφελντ, Χριστίνας. 

Ήταν λογικό να ασχοληθούν τα μήντια, από τη στιγμή που πήρε δημόσια θέση, για το διαζύγιο του αγαπημένου της με την Ανόρθωση.

Στις δυο πρώτες αναρτήσεις, ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι “Σίφο” “πληρώνει τη νύφη” για τις ευθύνες άλλων, όμως στην πορεία τ’ άλλαξε σε κάποιο βαθμό.

Προφανώς για την τελευταία ανάρτηση, πρέπει να δέχθηκε πιέσεις (για να την κάμει) από τον άνθρωπο της, αφού δεν έχει εκδοθεί ακόμα τυπικά το διαζύγιο του με την “Μεγάλη Κυρία”.

Μάλλον βιάστηκε η Χριστίνα Μαρσέλλου, να δημοσιοποιήσει τα όσα ένιωσε για το τέλος εποχής του Κροάτη άσου, στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Όμως, ζούμε σε δημοκρατία, έχει κάθε δικαίωμα να λέει δημόσια την άποψη της.

Π.Χ. 

The post Προφανώς δεν ΑΝΤΕΞΕ η κυρία Σίλντεφελντ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE