Survivor – Διάσημοι για Μαχητές: Η γυμναστική είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν -ΒΙΝΤΕΟ

Survivor – Διάσημοι για Μαχητές: Η γυμναστική είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν -ΒΙΝΤΕΟ

Οι μάχες στο Survivor ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές καλά κρατούν με τους τελευταίους να επικρατούν στα αγωνίσματα. Οι Διάσημοι από την πλευρά τους οι Διάσημοι θέλησαν να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας δοκιμασίας, σχολιάζοντας τη φυσική κατάσταση των Μαχητών.

Στο επίκεντρο των σχολίων βρέθηκε η φυσική κατάσταση των Μαχητών: «Τα αγόρια τα δικά τους δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, ίσως περισσότερο κι από τα κορίτσια… Η γυμναστική που έχουν κάνει είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν… Ο Τριαντάφυλλος που έχει ένα σώμα χωρίς συμπληρώματα, φάρμακα ή βιταμίνες, νίκησε έναν από τους καλύτερους παίκτες της άλλης ομάδας… Σημασία δεν έχει η εμφάνιση αλλά η απόδοση σε βάθος χρόνου».

Δείτε το βίντεο στο ThemaOnline  ]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.