Survivor – Διάσημοι για Μαχητές: Η γυμναστική είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν -ΒΙΝΤΕΟ

Survivor – Διάσημοι για Μαχητές: Η γυμναστική είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν -ΒΙΝΤΕΟ

Οι μάχες στο Survivor ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές καλά κρατούν με τους τελευταίους να επικρατούν στα αγωνίσματα. Οι Διάσημοι από την πλευρά τους οι Διάσημοι θέλησαν να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας δοκιμασίας, σχολιάζοντας τη φυσική κατάσταση των Μαχητών.

Στο επίκεντρο των σχολίων βρέθηκε η φυσική κατάσταση των Μαχητών: «Τα αγόρια τα δικά τους δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, ίσως περισσότερο κι από τα κορίτσια… Η γυμναστική που έχουν κάνει είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν… Ο Τριαντάφυλλος που έχει ένα σώμα χωρίς συμπληρώματα, φάρμακα ή βιταμίνες, νίκησε έναν από τους καλύτερους παίκτες της άλλης ομάδας… Σημασία δεν έχει η εμφάνιση αλλά η απόδοση σε βάθος χρόνου».

Δείτε το βίντεο στο ThemaOnline  ]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE