ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΑΜΟΥ ΑΔΑΜΟΥ: Επιχείρησαν Drones της Δύναμης της Πολιτικής Άμυνας – Φωτογραφίες από το σημείο

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΑΜΟΥ ΑΔΑΜΟΥ:  Επιχείρησαν Drones της Δύναμης της Πολιτικής Άμυνας – Φωτογραφίες από το σημείο

Νεκρός σε κοίτη ποταμού του χωριού Άγιου Γεώργιου Συλίκου στην Επαρχία Λεμεσού εντοπίστηκε ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου η σορός του 26χρονου εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού του χωριού Άγιου Γεώργιου Συλίκου στην Επαρχία Λεμεσού, από μέλη της Αστυνομικής Δύναμης.

Η Πολιτική Άμυνα του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι: «ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου, που απουσίαζε από την οικία του από την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, ανευρέθηκε νεκρός στην κήτη ποταμού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου. 

Η ανεύρεση έγινε από Τμήματα της Ομάδας Διάσωσης (Λεμεσού, Λευκωσίας και Αμμοχώστου) της Πολιτικής Άμυνας, που επιχείρησαν στην περιοχή, υποστηριζόμενα από Ομάδα Drones της Δύναμης της Πολιτικής Άμυνας

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE