Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο εμβόλιο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε σε μια 98χρονη, επιζήσασα του Άουσβιτς.


Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από τον ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη εμβολιάστηκε η κ. Ζάνα, 98 ετών, επιζήσασα του Άουσβιτς», αναφέρει ο κ. Αρκουμανέας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.