Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο εμβόλιο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε σε μια 98χρονη, επιζήσασα του Άουσβιτς.


Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από τον ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη εμβολιάστηκε η κ. Ζάνα, 98 ετών, επιζήσασα του Άουσβιτς», αναφέρει ο κ. Αρκουμανέας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Παρακολουθείστε την στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

LIVE: Παρακολουθείστε την στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Πραγματοποιείται σήμερα η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών της 66ης επετείου από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην παρουσία και αξιωματούχων από Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αίγυπτο, Γαλλία και ΗΠΑ καθώς και Πρέσβεων και Ακολούθων Άμυνας ξένων χωρών.