Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο εμβόλιο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε σε μια 98χρονη, επιζήσασα του Άουσβιτς.


Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από τον ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη εμβολιάστηκε η κ. Ζάνα, 98 ετών, επιζήσασα του Άουσβιτς», αναφέρει ο κ. Αρκουμανέας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE