Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο εμβόλιο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε σε μια 98χρονη, επιζήσασα του Άουσβιτς.


Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από τον ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη εμβολιάστηκε η κ. Ζάνα, 98 ετών, επιζήσασα του Άουσβιτς», αναφέρει ο κ. Αρκουμανέας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE