Αχέλεια: Σε έρευνα η Αστυνομία για την κλοπή οχήματος του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών

Αχέλεια: Σε έρευνα η Αστυνομία για την κλοπή οχήματος του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών

Υπόθεση κλοπής οχήματος από το χώρο στάθμευσης του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών στην Αχέλεια διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι έκλεψαν και έβαλαν φωτιά σε όχημα που ανήκει στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι το αυτοκίνητο, μικρής αξίας, απέσπασαν οι δράστες από τον χώρο στάθμευσης του Ινστιτούτου στην Αχέλεια. Στην συνέχεια αυτό βρέθηκε κατεστραμμένο δια πυρός σε περιοχή του Ανατολικού στην Πάφο.

Πριν προβούν στην κλοπή, οι δράστες φέρονται να παραβίασαν τους χώρους του Ινστιτούτου, χωρίς ωστόσο να κλέψουν αντικείμενα αξίας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE