ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 928 νέα κρούσματα και 40 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 928 νέα κρούσματα και 40 θάνατοι

Σήμερα, Τρίτη 5 Ιανουαρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 928 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 31 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 141453, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5517 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42416 (30.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 405 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 270 (66.7%) εκ των διασωληνομένων είναι άνδρες. To 83.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.907 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE