ΟΚΥΠΥ: Περίπου 40-50 κλίνες για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό θα αναπτυχθούν στο ΓΝ Λάρνακας

ΟΚΥΠΥ: Περίπου 40-50 κλίνες για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό θα αναπτυχθούν στο ΓΝ Λάρνακας

Περίπου 40 με 50 κλίνες, που θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί, για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό, θα αναπτυχθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χαράλαμπος Χαριλάου, Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ.

Ο κ. Χαριλάου που επισκέφθηκε το μεσημέρι με άλλα στελέχη του ΟΚΥπΥ το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ανέφερε ότι «γίνεται προσπάθεια να αναπτυχθούν περίπου 40-50 κλίνες για COVID–19 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν εάν παραστεί ανάγκη».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη σημερινή επίσκεψη στο ΓΝ Λάρνακας συζητήθηκε με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και με όλους τους εμπλεκόμενους, ο τρόπος ανάπτυξης και στελέχωσης των συγκεκριμένων κλινών».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE