ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπιναν καφέ ή μπύρα και άλλοι προπονούνταν- Θα το πληρώσουν ακριβά

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  Έπιναν καφέ ή μπύρα και άλλοι προπονούνταν- Θα το πληρώσουν ακριβά

Σε δεκαοκτώ καταγγελίες προχώρησε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 5/1 η Αστυνομία στην Πάφο για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε υποστατικό που λειτουργεί ως χώρος προπόνησης ατομικού αθλήματος στη παραλιακή περιοχή Χλώρακας- Λέμπας, στο οποίο υπάρχει και αναψυκτήριο/ χώρος υποδοχής, η Αστυνομία εντόπισε συνολικά 17 άτομα, κάποιοι από τους οποίους προπονούνταν, κάποιοι ήταν απλά θαμώνες και έπιναν τον καφέ ή την μπύρα τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

Τα μέλη της Δύναμης προχώρησαν στην καταγγελία 17 προσώπων, εκδίδοντας τους πρόστιμο αξίας €300 στον καθένα. Στον ιδιοκτήτη του χώρου επεβλήθη πρόστιμο ύψους €8000 για παραβίαση των διαταγμάτων του ΠερίΛοιμοκάθαρσης  Νόμου. Συνολικά εκδόθηκαν 18 πρόστιμα ύψους €13.100.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE