ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπιναν καφέ ή μπύρα και άλλοι προπονούνταν- Θα το πληρώσουν ακριβά

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  Έπιναν καφέ ή μπύρα και άλλοι προπονούνταν- Θα το πληρώσουν ακριβά

Σε δεκαοκτώ καταγγελίες προχώρησε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 5/1 η Αστυνομία στην Πάφο για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε υποστατικό που λειτουργεί ως χώρος προπόνησης ατομικού αθλήματος στη παραλιακή περιοχή Χλώρακας- Λέμπας, στο οποίο υπάρχει και αναψυκτήριο/ χώρος υποδοχής, η Αστυνομία εντόπισε συνολικά 17 άτομα, κάποιοι από τους οποίους προπονούνταν, κάποιοι ήταν απλά θαμώνες και έπιναν τον καφέ ή την μπύρα τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

Τα μέλη της Δύναμης προχώρησαν στην καταγγελία 17 προσώπων, εκδίδοντας τους πρόστιμο αξίας €300 στον καθένα. Στον ιδιοκτήτη του χώρου επεβλήθη πρόστιμο ύψους €8000 για παραβίαση των διαταγμάτων του ΠερίΛοιμοκάθαρσης  Νόμου. Συνολικά εκδόθηκαν 18 πρόστιμα ύψους €13.100.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE