Μακάρθι: «Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα φύγω – Αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά»

Μακάρθι: «Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα φύγω – Αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά»

Οι δηλώσεις του Μικ Μακάρθι, προπονητή του ΑΠΟΕΛ στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Δόξα για την 18η αγωνιστική.

Τι είπε: 

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να έρχομαι εδώ και να μιλώ. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα, δεν είναι αποδεκτό για το ΑΠΟΕΛ».

Για την αλλαγή του Κλωναρίδη: «Τον έβαλα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο κορωνοϊός τον επηρέασε πάρα πολύ όμως. Τον ήθελα στο γήπεδο αλλά κατ’ εμένα δεν μπορούσε. Ήταν λάθος που τον προτίμησα παρά τον Αντρέα Κατσαντώνη αλλά είναι πιο πάνω στην… ιεραρχία. Ίσως ο Αντρέας να μπορούσε να μας δώσει μια ώθηση. Δεν έχω πρόβλημα με την αντίδρασή του».

Αν υπάρχει πρόβλημα με τη νοοτροπία των παικτών: «Όχι δεν έχει κάτι λάθος με την νοοτροπία των παικτών. Όταν δέχεσαι ήττες σε επηρεάζει και είναι φυσιολογικό. Είδαμε τον Μπερν που μπήκε και ήταν ορεξάτος, ίσως αυτό να χρειαζόμαστε. Κάνω ότι μπορώ όπως και σε όλα τα παιχνίδια στην καριέρα μου αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν δουλεύει”.

Για το αν είναι σε δύσκολη θέση: «Η δική μου θέση είναι ότι αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν είναι απόφαση δική μου αυτή».

The post Μακάρθι: «Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα φύγω – Αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ και της κοινής ετοιμότητας απέναντι σε κρίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE