Bόμβα στη σόουμπιζ: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου;

Bόμβα στη σόουμπιζ: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου;

Ένα ρεπορτάζ για ένα φλερτ που φέρεται να “γεννήθηκε” στο πλατό της εκπομπής «Στην υγεία μας ρε παιδιά» παρουσιάστηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σύμφωνα με αυτό, η αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια του πολύωρου γυρίσματος του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου ήταν εμφανής σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ οι δυο τους έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης που ήταν παρών στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.

Τέλος, δήλωσε ότι θα χαρεί πολύ αν επιβεβαιωθεί ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με το ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: fthis.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.