Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Μουστάφι ο Ολυμπιακός!

Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Μουστάφι ο Ολυμπιακός!

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κίνηση για τον Σκόντραν Μουστάφι της Άρσεναλ.

Μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, άλλος ένας παίκτης της Άρσεναλ ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με thescottishsun.co.uk. «ο Ολυμπιακός, επίσης, θα μπορούσε να κινηθεί για τον Μουστάφι, που αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το 2018».

Στο ίδιο δημοσίευμα, τονίζεται επίσης ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουος έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στη Τζένοα, ενώ δεν αποκλείουν να κάνει κίνηση κι η Φενέρμπαχτσε.

Ο 28χρονος αλβανικής καταγωγής διεθνής Γερμανός αμυντικός, μετράει φέτος 9 συμμετοχές με την Άρσεναλ.

Εχει υπηρετήσει την ομάδα του Λονδίνου 151 φορές με 9 γκολ και 5 ασίστ, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Βαλένθια, Σαμπντόρια, Εβερτον και Αμβούργο.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Μουστάφι ο Ολυμπιακός! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.