Τζούλιαν Ασάνζ: Η βρετανική Δικαιοσύνη αποφάσισε κατά της αποφυλάκισης με εγγύηση

Τζούλιαν Ασάνζ: Η βρετανική Δικαιοσύνη αποφάσισε κατά της αποφυλάκισης με εγγύηση

Βρετανικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ.

Εν αναμονή της εξέτασης της έφεσης που έχουν καταθέσει οι ΗΠΑ σε βάρος της απόφασης της βρετανικής δικαιοσύνης να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ.

Η δικαστής Βανέσα Μπαράιτσερ εκτιμά πως υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι να πιστεύουμε πως εάν ο κύριος Ασάνζ αποφυλακιστεί σήμερα, δεν θα επιστρέψει ενώπιον του δικαστηρίου για να αντιμετωπίσει τη διαδικασία της έφεσης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE