ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πετρίδης ΑΝΟΙΓΕΙ την πόρτα διαδοχής του; Κίνηση που λέει πολλά…

Ο Πετρίδης ΑΝΟΙΓΕΙ την πόρτα διαδοχής του; Κίνηση που λέει πολλά…

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη μετά τις κριτικές, πιέσεις και ανακοινώσεις από διάφορα «μέλη» του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης των Θεοφανίων (06-01-2021) σε ανακοίνωση όπου ακυρώνει την προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη μεγαλομετόχων.

Διαβάστε: 

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η σύσκεψη μεγαλομετόχων ΑΠΟΕΛ – Ποιοι οι λόγοι

Το… ζουμί της όλης ανακοίνωσης, πέρα της ακύρωσης της αυριανής σύσκεψης, είναι στον επίλογο.

«Θα ήταν όμως ανέντιμο αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να εγκαταλείψουν την ομάδα χωρίς οποιανδήποτε ομαλή διάδοχη κατάσταση. Αν υπάρχει, τότε είναι ευπρόσδεκτη να παρουσιαστεί.

Ως εκ τούτου ακυρώνουμε την αυριανή συνάντηση και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να συγκαλέσουμε, το συντομότερο δυνατό Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας».

Τοποθέτηση που αφήνει να νοηθεί ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης ανοίγει την πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται να εμπλακεί ενεργά και να τον διαδεχτεί μπορεί εύκολα να παρουσιαστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί.

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

«ΠΥΡΑ» από παντού – Θα… ΥΠΟΚΥΨΕΙ;

The post Ο Πετρίδης ΑΝΟΙΓΕΙ την πόρτα διαδοχής του; Κίνηση που λέει πολλά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top