ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Γιουβέντους έσπασε το αήττητο της Μίλαν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η Γιουβέντους έσπασε το αήττητο της Μίλαν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η Γιουβέντους πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μίλαν, έσπασε το αήττητό της κι έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου

SERIEA’-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-3

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Αν κάποια ομάδα μπορούσε να σπάσει το αήττητο της φετινής Μίλαν αυτή ήταν η Γιουβέντους και όχι λόγω διαφοράς ποιότητας, αλλά λόγω εμπειρίας και φανέλας. Έτσι η «Μεγάλη Κυρία» πήρε το μεγάλο ντέρμπι, καθώς πέρασε με 3-1 από την έδρα των «ροσονέρι» κι έβαλε φωτιά στην κορυφή. Στο -7 πλέον οι «μπιανκονέρι» από την κορυφή αλλά και με ματς λιγότερο.

Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Λεαο πέρασε λίγο έξω και στο 7’ μετά από λάθος στην άμυνα της Γιουβέντους, ο Καστιγιέχο έκανε το πλασέ αλλά ο Σέζνι του είπε όχι.

Μετά το πρώτο τέταρτο η Γιουβέντους ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 16’ είχε δοκάρι σε φοβερό σουτ του Κιέζα. Και μάλιστα στο 18’ ο Κιέζα ξεκίνησε από δεξιά τη φάση, έδωσε στον Ντιμπάλα κι εκείνος του έβγαλε απίθανη ασίστ με τακουνάκι, με τον Κιέζα να γράφει το 0-1 από κοντά με διαγώνιο σουτ.

Στο 22ο λεπτό ο Λεάο έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ που έφυγε μόλις έξω και στο 24’ ο Ντοναρούμα είπε όχι σε σουτ του Κιέζα. Στο 27ο λεπτό ήταν η σειρά του Σέζνι να πει όχι σε διαγώνιο σουτ του Λεάο και στο 41’ ήρθε η ισοφάριση για τη Μίλαν. Ο Λεάο έφυγε από αριστερά στην κόντρα, έκανε το γύρισμα και ο Καλάμπρια από το ύψος της περιοχής με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Ράμσεϊ από κοντά πέρασε μόλις έξω ενώ στο 62’ ο Κιέζα πήρε την μπάλα στα δεξιά, έφερε όμορφα την μπάλα στα αριστερό και με απίθανο πλασέ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 1-2.

και μάλιστα στο 76ο λεπτό ο Κουλουσέβσκι έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο ΜακΚένι εξ επαφής πλάσαρε για το 1-3.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (81’ Κόντι), Κίερ (81’ Καλουλού), Ερναντές, Νταλότ (81 Μαλντίνι), Ρομανιόλι, Κεσί, Καστιγιέχο, Τσαλχάνογλου, Χάουγκε (67’ Μπρσΐμ Ντίαθ), Λεάο.       

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Φραμπότα, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Ράμσεϊ (74’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα (63’ ΜακΚένι), Ντιμπάλα (63’ Κουλουσέβσκι), Ρονάλντο.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Η Γιουβέντους έσπασε το αήττητο της Μίλαν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top