Πέτρος Κωστόπουλος: Επεισόδιο με φωνές στο αεροδρόμιο μόλις επέστρεψε απο Ντουμπάι (Βίντεο)

Πέτρος Κωστόπουλος: Επεισόδιο με φωνές στο αεροδρόμιο μόλις επέστρεψε απο Ντουμπάι (Βίντεο)

DATA[

Για την Ελλάδα ταξίδεψε σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος, από το Ντουμπάι όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με άλλους Έλληνες αλλά και τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου. Το πολυσυζητημένο ταξίδι του πρώην εκδότη τελείωσε το πρωί της Τετάρτης και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι λίγο πριν από την επιστροφή του στην πατρίδα.

Ωστόσο με το που έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές, όπως θα δεις στο βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE