ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέφεραν ασθενή στο νοσοκομείο και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέφεραν ασθενή στο νοσοκομείο και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που ήταν καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα τρεις  άνδρες μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ένα τραυματισμένο άτομο.
 
Ωστόσο τα τρία άτομα που είναι από την Ελλάδα, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία και να διαπληκτίζονται με νοσηλευτές του Νοσοκομείου.
 
Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται μόνιμα στο Νοσοκομείο για λόγους ασφαλείας, επενέβησαν για να τους διαλύσουν ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις με αποτέλεσμα άλλοι δύο αστυνομικοί να μεταβούν στο σημείο.
 
Ένας 34χρονος, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, επιτέθηκε σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί ενώ οι άλλοι δύο άνδρες ηλικίας 27 ετών, επιτέθηκαν στα δύο μέλη της Αστυνομίας.
 
Τα τρία άτομα συνελήφθησαν τελικά από τους αστυνομικούς ωστόσο προέβαλαν αντίσταση και κατάφεραν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται από την Αστυνομία για υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων μέθη, πρόκληση ανησυχίας και επίθεση εναντίον αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE