ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κρις για ΑΠΟΕΛ: «Οι οργανωμένοι άθελα τους… – Έχει νομική ευθύνη το σωματείο»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κρις για ΑΠΟΕΛ: «Οι οργανωμένοι άθελα τους… – Έχει νομική ευθύνη το σωματείο»

Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδης, με παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων άθελα τους εμπόδισαν να συμβεί η συγκέντρωση μεγαλομετόχων.

Ο πρώην πρόεδρος και της ΚΟΠ, υπογραμμίζει επίσης, πως το Δ.Σ του σωματείου της ομάδας, μπορεί να έχει νομική ευθύνη που επιτρέπει στην εταιρεία να παρουσιάζει ζημιές.

Οι δημοσιεύσεις του:

«Οι Οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ-γνήσιο κομμάτι του- με την ανακοίνωση τους ενδεχόμενα άθελα εμπόδισαν να συμβεί εκείνο που επιδιώκουν.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι θα συνέβαινε σήμερα στη συνάντηση που κάλεσε το ΔΣ της Εταιρείας.
Προτεραιότητα συνεχίζει να είναι να «σωθεί» ο ΑΠΟΕΛ».

«Το Δ Σ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ να πάρει νομική συμβουλή αν βάση της Συμφωνίας Διαχείρισης Σωματείου-Εταιρείας δικαιούται η Εταιρεία να παρουσιάζει ζημιές ως αποτέλεσμα της λειτουργίας της.
Αν ΟΧΙ τότε και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου μπορεί να έχουν νομική ευθύνη που το επιτρέπουν».

The post ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κρις για ΑΠΟΕΛ: «Οι οργανωμένοι άθελα τους… – Έχει νομική ευθύνη το σωματείο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.