ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγιού χωρίς άδεια

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγιού χωρίς άδεια

Εξώδικο πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία Πάφου σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγίου χωρίς τη σχετική άδεια. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες μέλη του Ταμείου Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο χωριού της Επαρχίας Πάφου, ηλικίας 24 ετών, ο οποίο κυνηγούσε με κυνηγετικό όπλο σε τοποθεσία στις Κάτω Αρόδες.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια κυνηγίου και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας, όπου παραλήφθηκε το κυνηγητικό όπλο (ΔΟΚΟ) ως τεκμήριο και 43 πλήρη φυσίγγια.

Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ακολούθως εξώδικο πρόστιμο 2.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE