ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγιού χωρίς άδεια

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγιού χωρίς άδεια

Εξώδικο πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία Πάφου σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγίου χωρίς τη σχετική άδεια. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες μέλη του Ταμείου Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο χωριού της Επαρχίας Πάφου, ηλικίας 24 ετών, ο οποίο κυνηγούσε με κυνηγετικό όπλο σε τοποθεσία στις Κάτω Αρόδες.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια κυνηγίου και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας, όπου παραλήφθηκε το κυνηγητικό όπλο (ΔΟΚΟ) ως τεκμήριο και 43 πλήρη φυσίγγια.

Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ακολούθως εξώδικο πρόστιμο 2.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE