ΚΥΠΡΟΣ: Εξώδικα σε Ιερείς την ημέρα των Θεοφανείων – Δεν συμμορφώθηκαν παρά τις χαλαρώσεις του Υπουργείου

ΚΥΠΡΟΣ: Εξώδικα σε Ιερείς την ημέρα των Θεοφανείων – Δεν συμμορφώθηκαν παρά τις χαλαρώσεις του Υπουργείου

Εξώδικα και σε Ιερείς μοίρασε η Αστυνομία την ημέρα των Θεοφανείων, Τετάρτη 6/1.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας καθώς διενεργούσαν ελέγχους για πιθανές παραβιάσεις των μέτρων, εντόπισαν σε δύο περιπτώσεις Ιερείς να παρακούν το Διάταγμα.

Συγκεκριμένα η μία περίπτωση αφορά Ιερέα στην επαρχία Μόρφου και στην άλλη περίπτωση Ιερέα στη Λεμεσό. Οι δύο Ιερείς δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα τους Διατάγματος που αφορούν τα 75 άτομα πιστούς για το επιτρεπόμενο όριο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Στις Εκκλησίες την ευθύνη για τα άτομα που εισέρχονται έχουν οι Ιερείς, έτσι τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε εξώδικα ύψους 300 ευρώ στον κάθε ένα.

Υπενθυμίζουμε ότι σε άλλη περίπτωση ο Μητροπολίτης Μόρφου, δεν συμμορφώθηκε με την απαγόρευση της τελετής αγιασμού Υδάτων, ενώ στη συγκεκριμένη Λειτουργία καταγγέλθηκαν 8 άτομα για τη μη χρήση μάσκας.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE