ΚΥΠΡΟΣ: Εξώδικα σε Ιερείς την ημέρα των Θεοφανείων – Δεν συμμορφώθηκαν παρά τις χαλαρώσεις του Υπουργείου

ΚΥΠΡΟΣ: Εξώδικα σε Ιερείς την ημέρα των Θεοφανείων – Δεν συμμορφώθηκαν παρά τις χαλαρώσεις του Υπουργείου

Εξώδικα και σε Ιερείς μοίρασε η Αστυνομία την ημέρα των Θεοφανείων, Τετάρτη 6/1.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας καθώς διενεργούσαν ελέγχους για πιθανές παραβιάσεις των μέτρων, εντόπισαν σε δύο περιπτώσεις Ιερείς να παρακούν το Διάταγμα.

Συγκεκριμένα η μία περίπτωση αφορά Ιερέα στην επαρχία Μόρφου και στην άλλη περίπτωση Ιερέα στη Λεμεσό. Οι δύο Ιερείς δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα τους Διατάγματος που αφορούν τα 75 άτομα πιστούς για το επιτρεπόμενο όριο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Στις Εκκλησίες την ευθύνη για τα άτομα που εισέρχονται έχουν οι Ιερείς, έτσι τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε εξώδικα ύψους 300 ευρώ στον κάθε ένα.

Υπενθυμίζουμε ότι σε άλλη περίπτωση ο Μητροπολίτης Μόρφου, δεν συμμορφώθηκε με την απαγόρευση της τελετής αγιασμού Υδάτων, ενώ στη συγκεκριμένη Λειτουργία καταγγέλθηκαν 8 άτομα για τη μη χρήση μάσκας.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD

Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν χθες βράδυ στην Πάφο για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.